Synrgy360x

 
Igår var jag och Emma på ett temapass på Monstret på Friskis. Först fick vi genomgång av vad man kan hitta på för övningar på den och sen körde vi själva passet. 15 övningar, ett varv. 20 sek aktiv vila mellan övningarna. Det här är ett jättebra sätt att lära sig vad man kan hitta på för kul på Monstret. Om det blir ett riktigt pass av den så hoppas jag att det blir som jag körde tidigare i veckan, fler varv och mer intensivt. Jag kan själv tänka mig att använda den rätt mycket när jag inte är på ett annat pass utan bara vill köra på gymmet. Räcker att man har en vän med sig och sen kör man. Tabataintervaller pasar bra tycker jag! Den står ju som en klump mitt på golvet, därav mitt och Emmas namn Monstret, men bra invest Friskis! :)

Julaftonspinning

 
I min julstrumpa hittade jag något till mig själv. Jag hade slagit in mig själv;) Tyckte att jag förtjänade välmående så jag tog mig iväg på julspinnpasset! :) Bäst spenderade julmorgontimme! Man kan tycka att det kanske är nördigt och dumt att ta sig iväg på julafton och träna. Men det är vad jag tycker är kul! Och det roligaste var att jag var inte själv om att vara knäpp. När jag kom till parkeringen strax innan tio så var det proppfullt med bilar på bv. Ett spinnpass med bara poppiga jullåtar gör ju att man direkt kommer i julstämning. Och få ur sig lite energi så man kan hålla sig lugn resten av dagen :)

Dagarna innan jul

 
För er som undrar så är nu även alla mina klappar inhandlade och inslagna! ;) har man ingen panik så löser allt sig tids nog :) Å ett roligt 75 minuters cirkelfyspass julspecial på friskis hans också med. Visst är vi matchade och snyggai vårt lag?! ;)

HIT och nya monstret

 Idag blev det ett HITpass. Skojsigt. Avslutade med massor av burpies (4min).
  1. Kettlebellswing, ruscher, dips/armhävn mellan steppbräda
  2. Boxhopp, pushpress, ligga-på-rygg-lyfta-höft/rumpa/ben mot tak
  3. armhävningar på stepbräda, grodhopp, marklyft
  4. hängande rodd, köttbullen, killerjumps
Tyvärr kan jag inte alls hitta mitt medlemskort nu. Jag har fasiken letat precis överallt! Åkte tillbaka och letade på friskis parkering, på min parkering, på parkeringen på Ica Grytan. Inne på friskis. I alla kläder jag hade på mig. I väskan. Herregud, jag hade det ju kl sex! Var försvann det sen?! Var in på toa en snabbis, kan jag ha lagt det där på friskis, där glömde jag kolla. Måste ringa Ica Grytan och se om de fått in nåt där. Annars har jag ingen aning :( SUG!
 
 
Var även upp och kikade lite snabbt på monstret på plan två. Måste prova någon dag, såg kul ut!

Pannlampa

 
Införskaffade mig en pannlampa idag så jag kan skida runt i mörkret ;-) Så man kan ta sig ut bortanför milen utan att tappa bort sig haha. 1,5:an är ju släckt längst bort så där kan man inte åka annars. 69:- på CO inklusive ev vanlig ficklampa. Kan säga att jag typ aldrig skulle köpa mig en pannlampa, vem använder det liksom?! Ja men tydligen jag. Snyggve! :P

Ren glädje x 2

Först vill jag säga att jag har varit så sjukt trött hela dagen. Jag funderade jättelänge om jag skulle orka ta mig iväg och träna eller inte. Det skulle vara ett kul pass, men jag hade verkligen NOLL ork. Men jag tänkte att det ju bara var mellan sex och sju, så inte så sent så skulle jag få komma hem och sova sen. Jag åkte dit och när jag kom in i salen var det som att något bara skiftade i mig och jag fick massor av energi, glädje, samhörighet.

 
Sen vill jag säga ÄNTLIGEN kan jag ha färgade linnen på mig när jag tränar!!! YEY!!!!:D Har massor hemma, men inte någon träningsBH som funkar. Jag klarar inte av att ha färgade linnen när man får happy nipples, pallar inte det så då har jag nästan bara svart! Men nu har jag hittat rätt!
 
 
Märket StayIn. Asbra om man har mindre bröst och mot happy nipples eftersom den är lite tjockare framtill. Älskar den redan så jäkla mycket!!!! Me sooo happy!! Couse I LOOOOVE COLOR!!! Emma har också en av samma märke men en annan modell och älskar den också! Rekomendationer från två träningsnördar med olika BHproblem! StayIn verkar vara lösningen ;-)
 
Det var CirkelfysX idag. Finns inte riktigt. Men det är som CGX fast i salen och med fria vikter och kroppsvikt. 10 stationer. 2 övningar på varje. 30 sek på varje övning varvat x 2. (alltså två min på varje station). En explosiv och en mer med styrka. Fasiken så kul det var. Vi var 4 pers i varje grupp och jag hamnade med tjejor jag har tränat med förr och vi peppade och tog i av bara fan. Ett leende på läpparna hela passet. Så himla kul! Å va jag vill ha det passet in i ordinarie schema! Och Robban är ju guld, alltid! Tog tyngsta på många ställen. 32kg på enarms squat med kettlebell. Expolisiva armhävningar m hopp. Bara kul hela passet. Tänk att träning kan vara så kul!!! (Emma det kommer fler gånger, bara för att jag skriver såhär så ska du inte känna att du missade nåt.) Jag är så glad att jag valde att gå! Nu mår jag bara mys! :)

Skidpremiär!

 
Igår var jag ut med mina längdskidor för första gången med Nicke! Premiääääär!!! :D Det var jobbigare än jag hade tänk mig. Första varvet hade jag jättemycket bakhalt så det var trixigt att ta sig upp för backarna. Vi fick gå tillbaka till bilen och sätta på mer fästvalla. Jag skulle vilja att de gled lite lättare också. Hade inte för mig att det var såhär tungt att åka längdskidor, iofs var det typ väldigt många år sen sist, men ändå :P Sen fick jag sjkut mycket skavsår på hälarna trots att det egentligen är jättebra pjäxor, men jag får å andra sidan skavsår av alla nästan alla skor så.. Åkte 12km. Fatta att ta sig runt 45 samt 90 sen... Oh lord haha! :P Börjar få lite kalla fötter!

Hit igen

Igår var det HIT på schemat igen. Jäkla skönt och jäkla jobbigt! :) Igår var det tom så att en ledare sa till efter passet var klart till passledaren att ena zonen kanske var lite för tung... (zon 4). (Nästan BARA BEN) Jag hade den sist och trodde att det kanske var för att det var sista zonen. Men jag kunde knappt hoppa mig framåt till slut. Hjärtat ville inte sluta rusa. Vid zon tre var jag vimmelkantig varje gång jag ställde mig upp och skulle hoppa boxhopp. Man måste gilla att ta ut sig om man ska gå på dessa pass.
 
Dagens pass. HIT. Som vanligt 4 min i varje zon. 1 min paus mellan varje zon.
 
Zon 1: 8 Kettlebelswing. 8 Benböj kettlebellhopp. 8 Expl situps, raka armar över huvet till tår.
Zon 2: 8 Knäböj m sandsäck. Krabbgång m säck i knä. 8 Slänga säck på axel/ner i golvet.
Zon 3: 8 Boxhopp. 8 Expl armhävningar m hopp. 16 Mountainclmbs
Zon 4: 8 Tunga marklyft. Grodhopp förflyttning. 8 Smala skivstångslyft sumo, golv till haka.
 
Bonus. 4 min.
Stå i handplanka medan kompisen hoppar över och kryper undet en. 6min. Haha lite halvkul :)

RSS 2.0