Shoppat!!! Längdskidor :)

 
Idag har jag varit och köpt längdskidor! :D Fina va?! Kommer åka som ett spjut!!! :D Har varit i valet och kvalet om jag ska köpa eller låna, och det känns jättebra att ha löpt! Idag var det 25% på intersport också, så det blev lite rabatt också, skönt. Skidorna ska vara jättebra! Och pjucken sitter bra! När jag va där i måndags och plockade ut grejerna så var det inga av pjäxorna som var sådär asbra, men så skulle de ringa när de fick in min storlek i de som tillhörde skidorna och de ringde passande idag! De satt bäst av dem jag provade (och jag provade alla) Stavar för jag där emot vänta lite med, för det fanns inte de jag borde ha. Passade på att köpa nya träningshandskar, en träningsbehå, skidvantar och två par löparstrumpor också när jag ändå var i farten! Träningen idag fick stå åt sidan, nästan som alla dagar ett tag bakåt... men kommer nog snart igen.

Löpning m stavar


Idag provade jag på löpning med stavar, vågare inte ut och springa och bli besviken igen. Otroligt jobbigt med stavar faktiskt. Men jag fick iallafall lite mer sväng på det på slutet. Tekniskt svårt i början, speciellt eftersom jag springer med rätt små steg så får man stava så jäkla fort. Så jag fick anstränga mig att länga stegen lite så blev det lite lättare. Efter bara ett tag kändes det verkligen i armar och axlar. Sen blev det lite lättare, men då blev benen trötta istället haha.

 
 Fick ajaj-blåsor på händerna också. Otroligt oskönt :S Hoppas de försvinner rätt fort, annars kan det göra lite småont på torsdag om jag får plats på fysen. Ligger nu i soffan med ont i händerna, ont i magen och trött. Tur att det är tjej-tv ikväll :)
 

Hopprep som träningsform

 
Okej, såhär va, jag är TUNG!!! :P Fattar inte att man orkade hoppa i timmar när man va liten. Man stod på skolgården och hoppade och hoppade när man va typ tolv! Helt otroligt va kort tid man klarar nu. Är man verkligen i så dålig form, eller är det det att man var mycket lättare i kroppen när man var mindre? hehe, känns som att man blivit gammal när man inte orkar speciellt länge. Skulle bli brädad alla dagar i veckan av en åttaåring, det kan jag säga! Men jag ska träna upp mig tänkte jag. Känner att det var jättebra för axlar och armar faktiskt. Det kändes lite som en helkroppsövning fastän man inte rör sig så mycket. Sen ska jag kunna hoppa i timmar igen!!! ;) Hehe, eller iallafall i fem minuter :P

15km på björnön

15,4km idag på Björnön, wohoo:) Jag och Nicke tog en sväng och mitt mål var helt enkelt att klara av utan att börja gå och det kunde jag. Först milen och sen femman. Längsta jag sprungit nånsin utan att börja gå!!! Gick ju inte så himla fort men så länge jag klarade av att inte gå så är jag nöjd. Man kan inte alltid stirra sig blind på tider. Dessutom blir det ju jobbigare att springa under en längre tid haha ;) Och värre kommer det bli ;) Femmans backar är inte nådiga. Och efter drygt en mil så är man inte så kaxig. Eller egentligen är de inte så mycket jobbigare om man sprungit längre, för de är ändå apjobbiga! Ändå var jag inte helt slut när jag kom i mål, men började bli lite stum i benen. Imorn kan det nog kännas lite, både i ben rygg och mage av löpningen. och i armar, axlar, rygg och mage av stakningen...

Inlinesträning



Idag provade jag mina inlines för andra gången ever:) Tänkte börja rasta dem lite nu för att få stakträning till vasan. Så jag försöker skata så lite som möjligt och staka så mycket som möjligt. Då får jag också en liten känsla av vilka muskler jag behöver träna upp. Tog en tripp till stugan, totalt 11km, så det blev inte så himla långt, men det är en bra början. De musklerna är inte vana heller vid den träningen så bäst att börja lugnt!

RSS 2.0